Λίστα Επιθυμιών (0)

Η εταιρία

Το pichasgold.gr αποτελεί το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης Πήχας Νικόλαος, κόσμημα κα εργαστήριο χρυσοχοΐας, που εδρεύει επί της οδού Βενιζέλου στο κέντρο της Βέροιας.

Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση, που ιδρύθηκε το 1960 από τον Πήχα Φερδινάνδο στην Κρύα Βρύση Γιαννιτσών. Ασχολήθηκε ενεργά με τη χρυσοχοΐα και την ωρολογοποιία.
Στην συνέχεια ανέλαβε ο υιός της οικογένειας, Πήχας Νικόλαος, ο οποίος δραστηριοποιήθηκε και στον χώρο κατασκευής, ιδρύοντας δικό του εργαστήρι χρυσοχοΐας το 1984.

Δέκα χρόνια αργότερα, το 1994 ανοίγει νέο κατάστημα λιανικής πώλησης στην Βέροια, σε συνεργασία πάντα με το εργαστήριο που εδρεύει στην Κρύα Βρύση.

Στην επιχείρηση πλέον, δραστηριοποιείται και ο υιός του Νικόλαου, Φερδινάνδος, ακολουθώντας πιστά τα βήματα του παππού και του πατέρα του, όπου με το ίδιο ζήλο συνεχίζει την ανοδική πορεία του ονόματος στο χώρο της χρυσοχοΐας. Πέρα από τις συμβουλές και την πείρα του επάγγελμα, Ο Φερδινάνδος έχει σπουδάσει στο HRD Antwerp Institute of Gemology της Αμβέρσας με εξειδίκευση στα διαμάντια. Είναι κάτοχος πτυχίου στον τομέα της Γεμωλογίας από τον ΕΛΚΑ ( Ελληνικό κέντρο αργυρό-χρυσοχοΐας) καθώς επίσης και κάτοχος πιστοποιητικών σεμιναρίων στο χώρο της ωρολογοποιίας.

Στο χώρο του καταστήματος καθώς και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε διαχρονικές και κλασικές, σύγχρονες και μοντέρνες, και οικονομικές επιλογές με ιδιαίτερο στυλ που θα ικανοποιήσουν κάθε σας επιλογή.